Compass Group rekrytoi Satama Areenan ravintolatiimiä

Etsinnässä on ravintolapäällikkö, keittiömestari sekä muita ravintola-alan ammattilaisia ja sellaiseksi haluavia.
Kuvituskuva tarjoiluhenkilökunnasta, hymyilevä henkilö

Satama Areenan ravintolakumppani Compass Group etsii nyt Satama Areenan ravintolatiimiin ravintolapäällikköä ja keittiömestaria.

Pääset mukaan vaikuttamaan ison kokonaisuuden toimintaan ja luomaan unohtumattomia elämyksiä asiakkaille. Arvostamme Can Do -asennetta ja luovaa innovatiivista mieltä toteuttaa tuttuja asioita omalla twistillä, huomioiden ravintolakonsepti ja asiakkuus, vapautta on silti toimia ja yllättää henkilökuntaa ja asiakkaita – kummatkin näistä ovat keskiössämme toimia.

Tiimiin mahtuu myös muita alan ammattilaisia ja sellaiseksi haluavia! Ota yhteyttä, jos haluat olla osa tiimiä salin tai keittiön puolella uniikissa tapahtumatalossa. Tapahtumatyöntekijöiksi etsimme hyviä tyyppejä ja loistavia persoonia erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin.

Tästä linkistä pääset suoraan ravintolapäällikön hakemukseen: https://uracompassilla.fi/jobs/240910-ravintolapaallikko-kotkan-satama-areenalle

Ja tästä linkistä pääset suoraan keittiömestarin hakemukseen: https://uracompassilla.fi/jobs/240711-keittiomestari-satama-areenalle-kotkaan

Yhteyshenkilö

Noora Luojus
projekti- ja kehityspäällikkö
Compass Group Finland Oy
noora.luojus@compass-group.fi

Jaa somessa