Info

Kaikki tarvittava yhdellä sivulla – täältä löydät tarpeellista tietoa Satama Areenasta.

Yhteystiedot

Täältä löydät Satama Areenan yhteystiedot ja laskutustiedot.

Meidän kumppanimme

Ravintolakumppaninamme toimii Compass Group ja tekniikka- sekä kalustekumppanina Rajupaja. Muut yhteistyökumppanit löytyvät täältä.

Kantasatama Kotka

Täällä maailmat kohtaavat. On aika aloittaa uusi aikakausi Kotkan Kantasataman tarinassa.

Vastuullisuus

Satama Areenan ydintehtävänä on tukea tapahtuma- ja matkailuelinkeinon kasvua Kotkan seudulla sekä lisätä kaupungin houkuttelevuutta, elinvoimaisuutta ja hyvinvointia. Satama Areena on osa Kotkan kestävää kehitystä ja se luo monipuolista elämää paikallisesti, ympäristö huomioiden.

Selosteet

Täältä löydät tietoa Satama Areenan verkkosivujen käyttöehdoista, saavutettavuudesta, tietosuojasta ja evästeistä.

Saapuminen Satama Areenalle

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Kantasatama

Kantasatama Kotka

Täällä maailmat kohtaavat. Täältä voi lähteä kauas, tänne voi saapua läheltä. Tänne on rantautunut tuhansia tarinoita. Täällä on eilistä. Täällä tehdään huomista.

On aika aloittaa uusi aikakausi Kantasataman tarinassa, ja sen näyttämönä on ainutlaatuinen, ajassa elävä kohtaamispaikka, jossa koetaan, opitaan ja työskennellään yhdessä.

Kotkan Kantasatama on historiallinen pala aitoa Kotkaa. Jo ennen kuin Kotka sai kaupunkioikeudet 1879, Kantasatamassa oli ollut satamatoimintaa joka jatkui 2000-luvun taitteeseen. Merikeskus Vellamon avautuminen vuonna 2008 sysäsi liikkeelle ajatuksen alueen kehittämiseksi osaksi elinvoimaista Kotkan kaupunkikeskustaa. Aktiivinen kaupunkikehitys jatkui koko 2010-luvun huipentuen päätökseen sijoittaa tapahtumakeskus Satama Areena ja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun kampus alueelle Merikeskus Vellamon naapuriin.

Kotkan Kantasatamasta on tavoitteena tehdä innostava, maailmanlaajuisesti huomiota herättävä ja sykähdyttävä tapahtumien, oppimisen, luovuuden ja elämysten kokonaisuus. Se on aina ollut ihmisten, kulttuurien ja maailmojen kohtaamispaikka. Huomennakin se tuo meidät yhteen, ja synnyttää näin uusia, ainutlaatuisia tarinoita. Tervetuloa niihin mukaan.