Käärijälle yleisön pyynnöstä lisäkeikka Meripäivä Areenan torstaille

Käärijä nähdään heinäkuun lopussa Meripäivä Areenalla keskiviikon nuorten tapahtuman lisäksi myös 27.7. torstai-illan konsertissa.
Meripäivä Areena torstai 27.7. kuvituskuva, jossa Arppa, Käärijä, Olavi Uusivirta ja Yeboyah

Käärijä nähdään heinäkuun lopussa Meripäivä Areenalla keskiviikon nuorten tapahtuman lisäksi myös 27.7. torstai-illan konsertissa. Illan muina esiintyjinä nähdään jo aikaisemmin julkaistut Arppa, Yeboyah sekä Olavi Uusivirta. Torstain konsertti-ilta on ikärajaton ja konserttialueella on erillinen anniskelualue sekä VIP-alue. Kaikki lipputyypit torstain keikalle ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa.

”Käärijä tähdittää keskiviikkoillan 12–17-vuotiaille suunnattua osallistavan budjetin nuorten tapahtumaa ja meille on tullut paljon kyselyitä kohderyhmän ulkopuolelle jääviltä toisesta keikasta. On aivan mahtavaa päästä vastaamaan kysyntään, kun toinen keikka torstaille onnistui. Lipunmyynti tapahtumaan käy vilkkaana ja nyt kannattaa varata liput nopeasti .” toteaa tapahtumapäällikkö ja Satama Areenan vt. toimitusjohtaja Tiina Salonen.

Käärijä on yksi tämän kesän kovimmista festivaalitähdistä ja edusti Suomea Euroviisuissa toukokuussa Liverpoolissa Cha Cha Cha -hitillään. Hän sai kilpailun myötä paljon kotimaista ja kansainvälistä huomiota. Syksyllä Käärijä lähtee ensimmäistä kertaa Euroopan kiertueelle ja suurin osa kiertueen keikkalipuista myytiin loppuun minuuteissa.

Meripäivä Areena on Meripäivien aikana Kotkan kauppatorilla järjestettävä konserttikokonaisuus, joka tuo monipuolisen artistikattauksen Kotkaan 27.–29.7.-23. Torstain, perjantain ja lauantain peruslippujen lisäksi myynnissä on VIP-lippuja sekä useamman päivän lippuja. Artistilisäys ei tuo korotuksia Meripäivä Areenan lipunhintoihin.

Liput vaihdetaan porteilla rannekkeisiin, jotka mahdollistavat alueelta poistumisen ja paluun takaisin festivaalialueelle. Festivaalialueella pääsee nauttimaan ruoka- ja juomatarjoiluiden lisäksi esimerkiksi lounge-alueista ja festarikokonaisuuden kruunaa glittermeikkipiste.

Meripäivä Areenan ohjelma Kotkan kauppatorilla:

Torstai 27.7.
(Ikärajaton + erillinen anniskelualue K-18)
Arppa
Käärijä
Yeboyah
Olavi Uusivirta

Perjantai 28.7.
(K-18)
Saimaa
Maustetytöt
Scandinavian Music Group
Mariska
Von Hertzen Brothers

Lauantai 29.7.
(K-18)
Antti Ketonen
Jonna Tervomaan Suljettu Sydän
Yona
Roope Salminen & Koirat
Elastinen

KOTKAN MERIPÄIVÄT – MERIPÄIVÄ AREENA, 27.07.2023 18:01, Kotkan kauppatori, KOTKA | lippu.fi

Lisätietoja

Tiina Salonen
vt. toimitusjohtaja
Satama Areena
tiina.salonen@kotka.fi
040 060 8997

Meripäivä Areena | Meripäivät (meripaivat.com)

Meripäivä Areena – Satama Areena

Käärijän pressikuvat:

Keikkajärjestäjille – Warner Music Live

Jaa somessa