Satama Areenan aula länteen päin kuvattuna

Esteettömyys

Kaikki Satama Areenan sisäänkäynnit ja yleisötilat ovat täysin esteettömiä. Kaikilla pääsisäänkäynneillä on automaattiovet. Kulkureitit sisäänkäynneille ovat tasaiset, riittävän leveät ja valaistut. Sisäänkäyntien yhteydessä ei ole erillisiä katoksia, mutta kaikilla sisäänkäynneillämme ja yleisötiloissa on liikkumista ohjaavat kohomerkinnät lattiassa sekä portaikoista varoittavat huomiolaatat.

Vaatesäilytyksen ja aulan henkilöstö auttaa vieraitamme kohteessa asioimisessa ja esimerkiksi lipunmyyntiautomaatin käytössä. Satama Areenalla käytössä olevat maksupäätteet ovat liikuteltavia eli käteen otettavia ja näin ollen helposti käytettävissä.

Kaikilla sisäänkäynneillä on käytössä äänimajakat, ja lisäksi hisseissämme on pistemerkinnät ja ääniopastus. Hissien ovet avautuvat automaattisesti sisään astuttaessa ja poistuttaessa.

Esteettömiä WC-tiloja löytyy rakennuksen molemmista kerroksista. Pääaulan WC-tiloissa on huomioitu pyörätuolin tai rollaattorin kanssa liikkuminen molemmin puolin WC-istuinta.

L-salissa on istuvassa katsomossa varattu sisäänkäynnin läheisyyteen penkkirivien päätyihin pyörätuolipaikkoja. Seisomakatsomoissa tilaan rakennetaan korotettu pyörätuolikatsomo viidelle (5) vieraalle. Liput pyörätuolipaikoille ovat ostettavissa lippu.fi-palvelun kanavissa.

L-salissa sekä XS-salissa ovat käytössä kiinteät induktiosilmukat. Lisätietoja silmukoiden käytöstä päivitetään sivuille myöhemmin. Induktiosilmukoiden kuuluvuuskarttaan voit tutustua [tästä].

Ravintolatila on esteetön ja henkilökunta avustaa tarvittaessa asioimisessa.

Opas- tai avustajakoiria käyttävät henkilöt voivat saapua Satama Areenalle. Koiran voi jättää myös aulassa sijaitsevaan odotustilaan odottamaan. Henkilökunta opastaa odotustilan sijainnissa.