Suuren konsertin yleisö

Turvallisuus

Turvallisuus on tapahtumatoiminnan keskiössä. Haluamme huomioida erityisen huolellisesti niin henkilöstön, omaisuuden kuin vieraidemme turvallisuuden kohteessa. Päivitämme kiinteistön ja tapahtumatoimintamme turvallisuussuunnitelmia ja riskianalyyseja aktiivisesti, ja otamme huomioon ympäristön muutokset ja toiminnan luonteen erityispiirteet kunkin tapahtuman kohdalla. Henkilöstömme on ensiapukoulutettua, ja kumppanimme huolehtivat osaltaan henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä turvallisuuden ja ensiaputaitojen osalta. Satama Areenan turvallisuuspalveluita tuottavat kumppanit on valittu tapahtumakokemuksen ja laadukkaan turvapalveluiden osaamisen myötä, ja haluamme vieraidemme tuntevan olonsa turvallisesti kaikissa kohtaamisissa.

Mikäli sinulla on kysyttävää Satama Areenan turvallisuuteen liittyen, voit ottaa yhteyttä turvallisuuskumppaniimme Tapahtumapalvelu Järjestys Oy, Eemeli Tanskanen, kohdevastaava, 045 783 23744 tai eemeli.tanskanen(a)jarjestys.fi. Aukioloaikoina ja tapahtumien aikana tavoitat turvallisuushenkilöstön puhelimitse aulapalvelun numerosta 040 482 5506. 

Satama Areena on syrjinnästä vapaa alue, ja olemme sitoutuneet edistämään tasa-arvon, oikeudenmukaisuuden ja yhdenvertaisuuden periaatteita. Jokaisella on myös oikeus tuntea olonsa turvalliseksi tapahtumissa ilman pelkoa minkäänlaisesta syrjinnästä, häirinnästä, seksuaalisesta, fyysisestä tai verbaalisesta ahdistelusta. Kunnioitamme vieraidemme ja henkilöstömme henkilökohtaista fyysistä ja psyykkistä tilaa ja itsemääräämisoikeutta. Toimimme lakien ja asetusten sekä viranomaisohjeiden mukaisesti emmekä poikkea ohjeista henkilöön menevien syiden perusteella. Jokainen on tervetullut vieraaksemme omana itsenään. Satama Areenan tapahtumissa on käytössä häirintäyhteyshenkilön palvelut mahdollisten häirintätilanteiden varalle. Jos joudut häirinnän kohteeksi tai todistat sitä, ota yhteyttä järjestyksenvalvojiin tai henkilökuntaan, jotka ohjaavat sinut häirintäyhteyshenkilön luokse.