Kotkan tapahtumakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Tiina Salonen

Salonen jatkaa vt. toimitusjohtajana ja Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkönä vuoden vaihteeseen asti ja aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2024.

Kotkan Kantasatamassa sijaitsevaa Satama Areena -tapahtumakeskusta operoivan Kotkan tapahtumakeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu yhtiön vt. toimitusjohtaja Kulttuurituottaja YAMK Tiina Salonen, 41 vuotta. Salonen jatkaa vt. toimitusjohtajana ja Kotkan kaupungin tapahtumapäällikkönä vuoden vaihteeseen asti ja aloittaa toimitusjohtajana 1.1.2024.

Toimitusjohtaja valittiin Eezy-henkilöstöpalveluiden kanssa tehdyllä toimitusjohtajahaulla, johon liittyi sekä julkinen hakuprosessi että suorahaku. Hakijoita oli yhteensä 44 kappaletta, joista karsinnan jälkeen haastateltiin kuusi.

”Hakijoiden taso oli todella korkea ja halusimme perinpohjaisella hakuprosessilla varmistaa, että saamme parhaan mahdollisen toimitusjohtaja Satama Areenalle. Lopullinen valinta tehtiin kolmen parhaan hakijan joukosta ja valintaraati oli yksimielinen Tiinan valinnasta uudeksi toimitusjohtajaksi.” toteaa Kotkan tapahtumakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen.

”Minulle oli erittäin tärkeää, että hakuprosessi tehdään kunnolla ja olin myös varautunut siihen, että minua ei valittaisi tehtävään. Satama Areena on otettu erittäin hyvin vastaan ja ensimmäisen kuukauden käyttäjämäärä, lähes 30.000 vierailijaa on todella paljon. Lähden todella innoissani kehittämään taloa ja sen toimintaa eteenpäin.” sanoo Tiina Salonen.
Tiina Salonen
Tiina Salonen. Kuvaaja: Heidi Noponen

Lisätietoja

Jari Tuovinen, hallituksen puheenjohtaja
puhelin 0500 593 000

Tiina Salonen
puhelin 0400 608 997

Jaa somessa