Millaisia palveluita Kotkan tapahtumakeskus tarjoaa?

Satama Areena, järjestä tapahtuma

Kotkan tapahtumakeskus, Satama Areena, on monipuolinen ja moderni tila, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, konsertti tai yksityistilaisuus, meiltä löytyy sopiva ratkaisu.

Yritystapahtumat ja kokoukset

Yritystapahtumat ja kokoukset ovat yksi tärkeimmistä palveluistamme. Tarjoamme moderneja ja hyvin varusteltuja kokoustiloja, jotka sopivat erikokoisille ryhmille. Tilamme ovat muunneltavissa, joten ne voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Meillä käytössäsi on kaikki tarvittavat tekniset laitteet, kuten projektorit, äänentoistojärjestelmät ja nopea internet-yhteys. Lisäksi tarjoamme catering-palveluita, jotta voit keskittyä olennaiseen ilman huolta tarjoiluista. Voit valita erilaisista menuista, jotka sopivat niin pieniin kokouksiin kuin suuriin seminaareihin.

Konsertit ja kulttuuritapahtumat

Satama Areena on myös erinomainen paikka konserteille ja kulttuuritapahtumille. Meillä on tilat, jotka soveltuvat niin pienille intiimeille esityksille kuin suurille konserteille. Akustiikkamme on huippuluokkaa, mikä takaa erinomaisen äänentoiston kaikille esiintyjille.

Tarjoamme myös lavatekniikkaa ja valaistusratkaisuja, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, jotta kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi on hyvissä käsissä.

Yksityistilaisuudet ja juhlat

Yksityistilaisuudet ja juhlat ovat erityisalaamme – meiltä löytyy sopiva tila ja palvelut. Tilamme ovat muunneltavissa teeman ja henkilömäärän mukaan, mikä tekee tilaisuudestasi ainutlaatuisen.

Tarjoamme myös kattavat catering-palvelut, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun toiveidesi mukaan. Voit valita erilaisista menuista, jotka sopivat niin pieniin kuin suuriin juhlatilaisuuksiin. Tavoitteemme on tehdä juhlastasi ikimuistoinen.

Urheilutapahtumat ja messut

Satama Areena on myös erinomainen paikka urheilutapahtumille ja messuille. Tilamme ovat muunneltavissa ja voimme tarjota erilaisia teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät tapahtumastasi onnistuneen.

Tarjoamme myös erilaisia oheispalveluita, kuten teknistä tukea. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, jotta kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. Voit luottaa siihen, että tapahtumasi on hyvissä käsissä.

Räätälöidyt palvelut

Satama Areenalla ymmärrämme, että jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä palveluita, jotka vastaavat juuri sinun tarpeitasi. Voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka ylittää odotuksesi.

Olipa kyseessä pieni kokous, suuri konsertti tai yksityinen juhla, meiltä löytyy ratkaisu. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma. Tavoitteemme on tehdä tapahtumastasi ikimuistoinen.

Satama Areena on monipuolinen ja moderni tapahtumakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä yritystapahtuma, konsertti, yksityistilaisuus tai urheilutapahtuma, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä täydellinen tapahtuma.

Jaa somessa