Satama Areena avaa ovensa monipuolisella kattauksella tähtiesiintyjiä

Avajaisviikon konserteissa esiintyvät BEHM, Anssi Kela, Club for Five, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Gasellit ja F.
Satama Areenan avajaisviikko kuvituskuva

Kotkan Kantasatamassa sijaitseva tapahtumien ja kohtaamisten keskus Satama Areena juhlistaa avajaisiaan 25.8.-1.9.2023. Avajaisviikolla järjestetään kolme konserttia sekä kaikille avoin koko perheen tapahtuma. Avajaisviikon konserteissa esiintyvät BEHM, Anssi Kela, Club For Five, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Gasellit ja F. Koko perheen sunnuntaipäivän ohjelma julkaistaan toukokuun aikana.

”Valmistelu- ja rakennustyöt ovat loppusuoralla ja pian päästään avaamaan Satama Areena kaikille”, toimitusjohtaja Minna Nyman iloitsee. ”Avajaisviikon ohjelma on monipuolinen kattaus huippuartistien keikkoja ja yhteistyötä paikallisten toimijoiden sekä opiskelijajärjestöjen kanssa, eli juuri sitä toiminnan rikkautta, mitä on lähdetty alun perin rakentamaan”, Nyman lisää.

Satama Areena tuottaa ohjelmaa myös avajaisviikon jälkeen – ensimmäinen julkistus syksylle on Satama Areena goes XMAS , esiintyjinä Apulanta ja Jannika B. Lisää julkistuksia tehdään vielä ennen kesää.

Konserttien liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n kanavissa maanantaina 8.5.2023 klo 9.

Satama Areenan avajaisviikko ja Satama Areena goes XMAS

Perjantaina 25.8.2023 Satama Areenalla esiintyvät BEHM ja Anssi Kela. BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2020-luvulla. Iltaa jatkaa rockgenren hurmuri Anssi Kela, jonka upeassa livekunnossa oleva bändinsä ei jätä ketään kylmäksi.

Lauantaina 26.8.2023 Satama Areenan avajaisviikon aikuiseen makuun räätälöity Sataman Tango -konsertti tuo lavalle kansainvälisesti arvostetut Club For Five’n ja UMO Helsinki Jazz Orchestran. Virtuoosimainen lauluyhtye Club For Five on yksi kansainvälisesti arvostetuista a cappella -yhtyeistä. UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, jonka ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.

Sataman Tango-konsertissa kuullaan rakastettuja klassikkokappaleita elämyksellisellä twistillä sovitettuna ja satama- ja jazz-kaupunkina tunnetun Kotkan historiaa kunnioittaen.

Perjantaina 1.9.2023 avajaisviikon kattauksen kruunaa Satama Areena x Meteli -keikka, jonne ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin underground-räpin fiilistelijätkin. Illan avaa Emma-palkittu rap n’ b -artisti F, ja pääesiintyjänä melodisen ja modernin rytmimusiikin veturi Gasellit.

Lauantaina 25.11.2023 räjähtävän raikkaat Satama Areena goes XMAS -pikkujoulut aloittaa valovoimainen ”Tee-se-itse-popitar” Jannika B, jonka jälkeen loppuillan kompin takaa legendaarinen rock-yhtye Apulanta.

Ohjelmisto täydentyy vielä toukokuun aikana. Kaikkien konserttien liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n kanaviin. Satama Areenan tapahtumat löytyvät myös verkkosivuiltamme osoitteesta satama.fi/tapahtumat.

Satama Areenan tulevaa ohjelmistoa:

Avajaisviikko

Pe 25.8.2023
BEHM
Anssi Kela

La 26.8.2023 – Sataman Tango
Club for Five
UMO Helsinki Jazz Orchestra

Su 27.8.2023
Avoin koko perheen tapahtuma

Pe 1.9.2023 – Satama Areena x Meteli
Gasellit
F

Satama Areena goes XMAS

La 25.11.2023
Apulanta
Jannika B

Ohjelmisto täydentyy vielä toukokuun aikana. Kaikkien konserttien liput tulevat myyntiin Lippu.fi:n kanaviin. Satama Areenan tapahtumat löytyvät myös verkkosivuiltamme osoitteesta satama.fi/tapahtumat.

Jaa somessa