Satama Areenan lipunmyyntikumppaniksi Lippu.fi

Lipunmyyntikumppani valittiin kilpailutusprosessin kautta.
Lippu.fi ja Satama Areena yhteistyöhön, ryhmäkuva teleskooppikatsomosta

Kotkan Kantasatamaan elokuussa avautuvan tapahtumien ja kohtaamisten keskuksen, Satama Areenan, lipunmyyntikumppaniksi on valittu kilpailutusprosessin kautta Lippu.fi.

”Olen todella iloinen, että saimme Satama Areenan lipunmyyntikumppaniksi Lippu.fin. Lippu.fi on kokenut, luotettava ja innovatiivinen kumppani, jonka laadukas palvelu täydentää yhteisen palvelukokonaisuutemme”, iloitsee Satama Areenan toimitusjohtaja Minna Nyman.

Kilpailutuksessa korostettiin kokemusta ja ymmärrystä monipuolisesta tapahtuma- ja lipunmyyntiliiketoiminnasta. Lippu.fi toimittaa Kotkan Kantasatamaan elokuun lopussa avautuvalle uudelle tapahtuma-areenalle järjestelmä- ja palvelukokonaisuuden, joka pitää sisällään muun muassa tapahtumamarkkinointia ja kulunvalvontaan liittyviä ratkaisuja.

”Upeaa, että pääsemme heti alusta lähtien hoitamaan uuden tapahtumakeskuksen lipunmyynnin palvelukokonaisuutta, tuomaan parhaita käytäntöjä Satama Areenalle sekä luomaan ja kehittämään yhdessä sekä lipunostajan että tapahtumajärjestäjän kokemusta”, Lippu.fin kumppanuuspäällikkö Maria Penttinen iloitsee.

Uudelle tapahtumatalolle on erityisen tärkeää varmistaa yleisöjen tavoitettavuus vahvan markkinointikumppanin kanssa.

”Kotkan Satama Areena tuo tärkeän lisän Suomen tapahtumakentälle. Yhteistyömme vahvistaa myös Lippu.fin asemaa tapahtumataloissa ympäri Suomen, mikä helpottaa tapahtumajärjestäjiä, kun he pystyvät toimimaan saman luotettavan toimijan kanssa. Tällä hetkellä tuotamme palveluita yli tuhannelle suomalaiselle tapahtumajärjestäjälle, jotka ovat valinneet Lippu.fin kumppanikseen. Kauttamme tavoitetaan tapahtumista kiinnostuneet yleisöt laajimmin”, Lippu.fin Head of Genre Lassi Sainio kertoo.

Lippu.fi on Suomen suurin lippuyhtiö, joka palvelee tapatumajärjestäjiä ja tapahtumataloja sekä lipunostajia vuosittain noin 25 000 tapahtumassa. Lippu.fi-verkkokaupassa vieraillaan vuosittain yli 20 miljoonaa kertaa.

Lipunmyynti Satama Areenan tapahtumiin käynnistyy Lippu.fin kanavissa kevään aikana, ensimmäiset tapahtumat tulevat myyntiin huhti-toukokuun aikana.

Lisätietoja antaa:

Minna Nyman
toimitusjohtaja, Satama Areena
040 7092982
minna.nyman@satama.fi

Maria Penttinen
kumppanuuspäällikkö, Lippu.fi
050 5606034
maria.penttinen@lippu.fi

Jaa somessa