Satama Areenan tilavuokraus kokouksiin

Satama Areena, järjestä tapahtuma

Monipuoliset tilat erilaisiin kokouksiin

Satama Areena tarjoaa monipuoliset tilat, jotka soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten järjestämiseen. Tilamme ovat muunneltavissa tapahtuman teeman ja henkilömäärän mukaan, mikä tekee niistä ihanteellisia niin pienille kuin suurillekin kokouksille. S-salin nouseva sekä muunneltava 725-paikkainen katsomo mahdollistavat tilojen joustavan käytön.

Tilojen muunneltavuus on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Voimme järjestää tilat tuoliriveittäin tai avoimena tilana, riippuen kokouksen tarpeista. Tämä tekee Satama Areenasta erinomaisen valinnan niin pienille tiimipalavereille kuin suurille seminaareillekin.

Esitystekniikka tukemassa kokouksia

Satama Areenan esitystekniikka on suunniteltu tukemaan monenlaisia tapahtumia, mukaan lukien kokoukset. Käytössämme on moderni esitystekniikka, joka kattaa kaiken tarvittavan äänentoistosta valaistukseen ja visuaalisiin esityksiin. Tämä mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen kokouskokemuksen.

Esitystekniikan avulla voimme tarjota korkealaatuisen äänen ja kuvan, mikä on erityisen tärkeää suurissa kokouksissa ja seminaareissa. Lisäksi tekninen tukemme on aina valmiina auttamaan, jotta kaikki sujuu ongelmitta.

Helppo saavutettavuus ja sijainti

Satama Areena sijaitsee Kotkan Kantasatamassa, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville osallistujille. Sijaintimme itärannikolla tarjoaa myös mahdollisuuden yhdistää kokous paikalliseen matkailupalveluun, mikä voi olla mukava lisä kokouspäivään.

Hyvät liikenneyhteydet ja riittävä pysäköintitila tekevät saapumisesta vaivatonta. Tämä on erityisen tärkeää, kun osallistujia tulee eri puolilta Suomea tai jopa ulkomailta. Sijaintimme merellisessä ympäristössä tarjoaa myös inspiroivan taustan kokouksille.

Kaikki palvelut saman katon alla

Satama Areenassa kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Tämä tekee kokouksen järjestämisestä helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme tilat, tarjoilut ja esitystekniikan, joten sinun ei tarvitse huolehtia erillisten palveluntarjoajien etsimisestä.

Yhteistyökumppanimme huolehtivat tarjoiluista, ja voimme räätälöidä ne kokouksen tarpeiden mukaan. Tämä mahdollistaa keskittymisen itse kokouksen sisältöön ja tavoitteisiin, kun kaikki käytännön järjestelyt hoituvat sujuvasti.

Joustavat tilaratkaisut ja skaalautuvuus

Satama Areenan tilat ovat joustavia ja skaalautuvia, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan erilaisiin kokouksiin. Voimme muokata tiloja tarpeiden mukaan, olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suuri seminaari. Tämä joustavuus mahdollistaa tilojen tehokkaan käytön ja mukautumisen erilaisiin tarpeisiin.

Tilojen skaalautuvuus tarkoittaa myös sitä, että voimme tarjota sopivat puitteet niin muutaman hengen kokouksille kuin satojen osallistujien seminaareille. Tämä tekee Satama Areenasta monipuolisen ja luotettavan valinnan kokousten järjestämiseen.

Kokouspaketit ja hinnoittelu

Satama Areena tarjoaa erilaisia kokouspaketteja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten tapahtumien tarpeita. Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan tiloista ja esitystekniikasta tarjoiluihin, joten voit keskittyä itse kokouksen sisältöön.

Satama Areenan kokouspaketit tarjoavat erinomaiset puitteet kokousten järjestämiseen. Kokouspakettiin sisältyvät persoonallisesti kalustettu tila, moderni tekniikka ja virkistävät tarjoilut. Koko päivän kokouspaketti maksimissaan 10 henkilölle maksaa alkaen 54 €/henkilö, sisältäen kokoustilan 8 tunniksi, teknisen palvelun, aamupäivän ja iltapäivän kahvitorit sekä lounasbuffetin. Puolen päivän kokouspaketti maksaa alkaen 42,50 €/henkilö sisältäen kokoustilan 4 tunniksi, teknisen palvelun, yhden kahvitorin ja lounaan.

Räätälöity paketti suunnitellaan täysin asiakkaan tarpeiden mukaan, ja siihen voi sisältyä esimerkiksi illallinen, työpajat ja erikoisvalaistus. Hinta määräytyy tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva kokouspaketti!

Jaa somessa