Satama Areenan toimitusjohtajahaku on auki!

Satama Areena hakee nyt pian aukeavaa tapahtumataloa kipparoimaan erinomaista henkilöjohtajaa sekä myynnistä ja markkinoinnista näkemystä omaavaa kokonaisuuksien hallitsijaa.
Satama Areenan kaareva kattorakenne

Oletko luontaisesti organisaation suunnannäyttäjä, erinomainen henkilöjohtaja sekä myynnistä ja markkinoinnista näkemystä omaava kokonaisuuksien hallitsija? Satama Areena hakee nyt pian avautuvaa tapahtumataloa kipparoimaan mainitut ominaisuudet itsessään tunnistavaa TOIMITUSJOHTAJAA. Olisitko se Sinä?

Toimitusjohtajana vastaat Satama Areenan operatiivisen toiminnan johtamisesta, tuloksesta sekä toimintojen kehittämisestä yhdessä viisihenkisen tiimisi kanssa ja raportoit työstäsi hallitukselle. Luotsaat myynti-, tuotanto- ja palvelupäälliköistä muodostuvaa johtoryhmääsi kannustavasti ja innostaen. Työ asiakasrajapinnassa ja muissa sidosryhmissä on myös osa arkeasi ja toivommekin, että olet aktiivinen ja verkostoituminen on sinulle mieluista.

Toimitusjohtajan tehtävässä menestyäksesi sinulla on:

  • tulosvastuullista johtamiskokemusta sekä näyttöjä liiketoiminnan prosessien kehittämisestä. Tapahtuma-alan tunteminen on etu, mutta ei välttämättömyys.
  • motivoiva ja ihmisläheinen johtamistyyli, jonka avulla sitoutat ihmiset talon yhteisiin tavoitteisiin
  • näkemystä sekä kykyä johtaa myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä vastuullisesti
  • halu ottaa ja kantaa vastuuta liiketoiminnan onnistumisesta
  • ennakkoluulottomuutta olla luomassa ja rakentamassa uutta konseptia sekä kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin
  • työtäsi tukeva, tehtävään soveltuva tutkinto

Tässä tehtävässä erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja viestintätaidot ovat avainasemassa. Toivomme johtamisotteesi olevan oman alansa ammattilaisista koostuvaa tiimiä osallistava ja yhdessä heidän kanssaan ratkaisuja luova. Olet tuloshakuinen ja pystyt johtamaan organisaatiotasi myös läpi muutoksen. Uuden tapahtumakeskuksen ja sen palveluiden käynnistäminen vaatii joustavuutta ja toimeen tarttumista – tämän kaiken parissa työskentelemme ennen kaikkea positiivisella asenteella yhdessä tehden ja toistemme vahvuuksia hyödyntäen.

Tarjolla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana alueellisesti merkittävän ja Suomen tapahtumapaikkatarjontaa hienosti täydentävän, uniikin tilan ensiaskeleissa. Tehtävä tarjoaa vastuuta sekä mahdollisuuden nähdä työnsä tulokset onnistuneissa tapahtumissa ja koko tapahtuma-alan kehittämisessä. Tarjoamme kannustavan palkkauksen, pääset myös itse vaikuttamaan muihin palkkiomalleihin ja henkilöstöetuihin.

Miten haet tai haluatko vielä lisätietoja? Jätä hakemuksesi CV:si ja palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta viimeistään 27.8.2023. Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezyn kanssa ja mahdollisiin kysymyksiisi tehtävästä vastaa ensisijaisesti Eezy Personnelilta rekrytointikonsultti Jenni Kemppainen, p. 050 330 1430 sekä myös Kotkan Tapahtumakeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Tuovinen, p. 0500 593 000. 

Satama Areenan avajaisia juhlistetaan 25.8.-1.9.2023, tervetuloa tutustumaan taloon!

Haku alkaa 7. elokuuta 2023 ja päätyy 27. elokuuta 2023, klo 23.59 (Europe/Helsinki).

Linkki hakulomakkeeseen alla:

Toimitusjohtaja | Satama Areena / Kotkan Tapahtumakeskus Oy | TalentAdore

Lisätietoja:

Jenni Kemppainen
rekrytointikonsultti
Eezy Personnel
p. 050 330 1430

Jari Tuovinen
hallituksen puheenjohtaja
Kotkan tapahtumakeskus Oy
p. 0500 593 000

Jaa somessa