Sykähdyttävä konserttikeskus Kotka

Satama Areena, järjestä tapahtuma

Merellinen sijainti ja arkkitehtuuri

Kotkan Kantasatamassa sijaitseva tapahtumakeskus tarjoaa ainutlaatuisen merellisen ympäristön, joka on täydellinen niin kiertueille kuin seminaareille. Itärannikon rouhea tunnelma yhdistyy saumattomasti moderniin arkkitehtuuriin, luoden inspiroivan ilmapiirin kaikille vierailijoille.

Arkkitehtuuriltaan uniikki rakennus ei ole pelkästään visuaalisesti vaikuttava, vaan myös toiminnallisesti monipuolinen. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Rakennuksen persoonallinen ulkonäkö ja skaalautuvat tilat mahdollistavat monenlaisten tapahtumien toteuttamisen.

Monipuoliset tilat ja esitystekniikka

Satama Areenan tilat ovat suunniteltu joustaviksi ja muunneltaviksi, jotta ne voivat palvella erilaisia tapahtumia ja yleisömääriä. Muunneltavan S-salin nouseva 725-paikkainen katsomo tarjoaa erinomaisen näkyvyyden kaikille katsojille, ja sen esitystekniikka on huippuluokkaa. Tämä tekee tilasta ihanteellisen stand up -esityksille, seminaareille, akustisille keikoille ja klubikeikoille.

L-salissa on 12 x 9 metrin lava ja talon järeämpi esitystekniikka. Maksimikapasiteetti istuvana on 1550 tuolia, seisovana 2200, mikä mahdollistaa suurtenkin tapahtumien järjestämisen. Kaikki tarvittavat tilat, tarjoilut ja esitystekniikka löytyvät saman katon alta, mikä tekee tapahtuman järjestämisestä vaivatonta ja sujuvaa.

Helppo saavutettavuus ja palvelut

Kotkan Kantasatama on helposti saavutettavissa eri puolilta Suomea, mikä tekee siitä houkuttelevan kohteen niin kotimaisille kuin kansainvälisille vierailijoille. Hyvät liikenneyhteydet ja monipuoliset majoitusvaihtoehdot takaavat, että vierailijat voivat keskittyä nauttimaan tapahtumasta ilman ylimääräistä stressiä.

Satama Areenan palvelut on suunniteltu vastaamaan erilaisten tapahtumien tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen seminaari, musiikkikonsertti tai teatteriesitys, kaikki tarvittavat palvelut löytyvät saman katon alta. Tämä tekee tapahtuman järjestämisestä helppoa ja vaivatonta, ja varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti.

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys

Ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys ovat tärkeitä arvoja Satama Areenalle. Rakennuksen suunnittelussa ja toiminnassa on otettu huomioon energiatehokkuus ja ympäristövaikutusten minimointi. Tämä näkyy esimerkiksi energiatehokkaissa valaistusratkaisuissa ja kierrätysjärjestelmissä.

Meille on tärkeää, että tapahtumakeskus palvelee paitsi nykyisiä myös tulevia sukupolvia. Siksi panostamme jatkuvasti kestävään kehitykseen ja ympäristöystävällisiin ratkaisuihin. Tämä tekee Satama Areenasta vastuullisen valinnan kaikille, jotka haluavat järjestää tapahtuman ympäristöä kunnioittaen.

Jaa somessa