Satama Areenan tapahtumat

Tältä sivulta löydät Satama Areenalla järjestettävät sekä Satama Areenan tuottamat tapahtumat.

Tulevia tapahtumia

Meripäivä Areena

Meripäivä Areena on Kotkan Meripäivien aikaan järjestettävä konserttikokonaisuus, jonka tuottajana toimii Satama Areena! Meripäivä Areena järjestetään Kotkan Kauppatorilla torstaista lauantaihin 27.7.-29.7.2023. Esiintymässä mm. Olavi Uusivirta, Arppa, Mariska ja Elastinen.

Satama Areenan avajaisviikonloppu

Pian vietetään Satama Areenan avajaisia. Avajaisviikonlopun aikana Satama Areenalla tullaan järjestämään monipuolista ohjelmaa kutsuvierastilaisuudesta kaikille avoimiin tapahtumiin. Ohjelma päivittyy kevään aikana.

Valtakunnalliset kotiseutupäivät

Vuoden 2023 Valtakunnallisten kotiseutupäivien teema on “Kotiseutumme: reilusti, rohkeasti ja rakkaudella”. Jokakesäiset kotiseutupäivät on kaikille avoin kulttuuriperintöä ja kansalaistoimintaa käsittelevä tapahtuma täynnä kohtaamisia, keskusteluja, oppimista, retkiä ja juhlaa.

Hyväntuulen messut

Hyväntuulen messut on täysin uusi, Kotkan kaupungin järjestämä, laajasti hyvinvoinnin teemoihin kietoutuva tapahtuma. Tapahtuma on messukävijöille maksuton ja se tarjoaa laajasti välineitä omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, elämyksiä, ideoita ja hyvää mieltä.

Rekry ja työelämä 2023

Suuren suosion saavuttanut rekrytointi- ja koulutustapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Tarjolla on satoja työpaikkoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen seminaari (VAKS2023)

Opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnallinen ammatillisen koulutuksen seminaari VAKS järjestetään ammatillisen koulutuksen järjestäjien johdolle, luottamushenkilöille ja keskeisille sidosryhmille. Käytännön toteutuksesta vastaa Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami.