ABBA – Dancing Queen

ABBA – Dancing Queen, la 16.11.2024 Satama Areenalla.
16.11.2024
19:00
-21:30
S-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
ABBA Dancing Queen

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta 40 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään.

ABBA – Dancing Queen

Vaikka ABBA on pysytellyt poissa estradeilta 40 vuotta, sen kultainen kimallus ei ole hiipunut minnekään. Ruotsalainen ABBA on edelleen yksi kaikkien suosituimmista ja myydyimmistä yhtyeistä, jonka ajatonta diskopoppia rakastavat
yhä kaikenikäiset kuulijat ympäri maailman.

Koe Abban tarina uudelleen! Upea musiikki, loistavat laulajat ja tanssijat sekä sirkustaitelija saavat aikaan sellaisen ilotulituksen, että katsojat tempaistaan keskelle Abba-huumaa. ABBA Dancing Queenissa kuulet Suomen eturivin esiintyjät, jotka tulkitsevat moniäänisesti huikeita ABBAn hittejä sellaisella taidolla, ettei se voi olla viettelemättä katsojaa mukaansa. Abba-nelikkona nähdään upea kaarti:  Roosa-Maria Leppänen,  Isabella Lairikko, Taneli Läykki ja Tuukka Jurkka.

Show sisältää upeaa koreografiaa, sirkusnumeroita, sekä glamoröösejä asusteita. Tanssijoina taiteilevat Silja Saarinen ja Ella Snellman, sirkustaitelijana Jenni Laamanen.

Esityksessä kuullaan muun muassa Mamma Mia, Dancing Queen, Fernando, Waterloo, Summer Night City, Voulez Vous, When I Kiss The Teacher, Tiger… Tämän lähemmäksi alkuperäisen ABBAn live-elämystä et pääse!

La 16.11.2024 klo 19:00
S-sali, nouseva katsomo, numeroitu.
Liput: Lippu.fi

Osta liput tapahtumaan

Suomen Musiikkiteatteri

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.