Cursor Oy Yrittäjägaala 2024

Cursor Oy:n Yrittäjägaala järjestetään jo toistamiseen upealla Satama Areenalla torstaina 5. syyskuuta 2024.
5.9.2024
18:00
-23:00
L-sali
Cursor Oy Yrittäjägaala 2024

Cursor ylpeänä esittää – Yrittäjägaala 2024.

Cursor Oy:n Yrittäjägaala järjestetään jo toistamiseen upealla Satama Areenalla torstaina 5. syyskuuta 2024. Gaalassa palkitaan Loviisan, Pyhtään, Kotkan, Haminan, Virolahden ja Miehikkälän kuntien ansioituneet yrittäjät sekä yritykset. Luvassa viihteellinen ilta täynnä unohtumattomia elämyksiä & kohtaamisia paikallisin vivahtein.

Valitse lippusi menuvaihtoehtojen mukaan. Molemmissa lippuvaihtoehdoissa alkupala ja jälkiruoka sopivat myös vegaanista ruokavaliota noudattaville. Mahdolliset allergiat ja muut huomioitavat asiat pyydämme ilmoittamaan sähköpostitse osoitteeseen cursor@cursor.fi. Ilmoitathan pöytä ja paikkanumeron viestisi yhteydessä.

Osta liput tapahtumaan

Cursor Oy

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.