Hyväntuulen Messut 2024

Hyväntuulen hyvinvointimessut ovat Kotkan kaupungin reiluuden, rohkeuden ja rakkauden hengessä järjestettävä hyvinvoinnin messutapahtuma.
21.9.2024
-22.9.2024
10:00
-16:00
L-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen

Vapaa pääsy

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Hyväntuulen Messut, Satama Areena

Hyväntuulen Messut 2024 kietoutuvat laajasti erilaisiin hyvinvoinnin teemoihin – hyvinvointi on meille jokaiselle erilaisia asioita. Pääaiheitamme messuilla 2024 ovat: Arkiturvallisuus, Luonto ja Liike.

Tervetuloa Hyväntuulen Messuille 21.-22.9.2024

Hyväntuulen hyvinvointimessut ovat Kotkan kaupungin reiluuden, rohkeuden ja rakkauden hengessä järjestettävä hyvinvoinnin messutapahtuma. Hyvinvointimessut järjestetään Satama Areenalla toista kertaa.

Tapahtuman kohderyhmänä ovat kaikenikäiset ja messuille on vapaa pääsy. Järjestämme messuille näytteilleasettajien lisäksi monipuolisesti ohjelmaa, nähtävää ja koettavaa. Tästä tapahtumasta me kaikki pääsemme nauttimaan!

Hyväntuulen Messut kietoutuvat laajasti erilaisiin hyvinvoinnin teemoihin – hyvinvointi on meille jokaiselle erilaisia asioita. Hyvän tuulen saattelemana tarjoilemme messukävijöillemme monipuolisesti ja ajankohtaisesti uusia ajatuksia omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen, erilaisia hyvänolon elämyksiä ja yleisesti hyvää tuulta elämään.

Pääaiheitamme messuilla 2024 ovat: Arkiturvallisuus, Luonto ja Liike.

Kotkan kaupunki

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.