Ilta Areenalla (K-18)

Ilta Areenalla -tapahtumassa esiintyvät Janna ja Juha Tapio. DJ Probaker vauhdittaa iltaa soittaen artistien välissä ja viihdyttäen ruokailun aikana.
24.11.2023
19:00
Satama Areena
Ilta Areenalla 24.11. juliste. Esiintymässä Janna, Juha Tapio ja DJ Probaker

Ilta Areenalla

Ilta Areenalla perjantaina 24.11.2023 klo 19 alkaen!
Kotkan Kantasatamassa loppukesästä avautuva Satama Areena toimii Ilta Areenalla -tapahtuman näyttämönä. Koronavuosien takia väliin jääneet suuremmat tapahtumalliset illat tulevat jälleen Kotkaan ja nyt uudelle tapahtuma-areenalle keskelle Kotkan keskustaa. Ilta Areenalla -tapahtumassa esiintyvät Janna ja Juha Tapio. Dj Probaker vauhdittaa iltaa ja soittaa artistien välissä ja viihdyttää ruokailun aikana juhlaväkeä. Tapahtumaan on myynnissä tapahtumalippu ja bilepaketti, joka sisältää hulppean buffet-illallisen.

Kaakko Festivals

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.