IMPROVISAATIOTEATTERI STELLA-POLARIS SATAMA AREENALLA

Yksi ainutkertainen esitys! Ennen näkemätön improvisoitu esitys, jonka esiintyjät luovat yleisönsä avustuksella.
7.9.2024
19:00
-21:30
S-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
Improvisaatioteatteri Stella Polaris Satama Areena

Improvisaatioteatteri Stella-Polariksen ennen näkemätön ja ainutkertainen improvisoitu esitys Satama Areenalla syyskuussa.

Tämä näyttelijät itsensäkin yllättävä esitys sisältää siis kutkuttavia tarinoita, unohtumattomia hahmoja ja tarttuvia biisejä. Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja saavat vaikutteita yleisön ideoista. Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutkertaisia.

Stella-Polaris on Helsingissä toimiva, legendaarinen teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri, joka on toiminut Kaapelitehtaalla jo yli 30 vuotta! Stella Polariksen ohjelmisto koostuu täysin improvisoiduista esityksistä: jotka voivat olla mm. näytelmiä, komedioita, musikaaleja tai vaikkapa rikostarinoita.

Satama Areenan lavalla: Outi Mäenpää, Pihla Penttinen, Antti Laukkarinen, Teijo Eloranta ja muusikkona Topi Korhonen. Valoissa Jyri Suominen.

7.9.2024, klo 19:00
kesto n. 2 tuntia, sisältäen väliajan
S-sali, nouseva katsomo, numeroitu
Ikäraja: Ikärajaton
Liput: Lippu.fi
Tähän tapahtumaan on saatavissa Kaikukortti-lippuja rajoitettu määrä. Liput saa ainoastaan palvelupiste Ruorista. Aikaisemmin hankitut liput käyvät sellaisenaan. 

 

 

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.