Ismo Leikola – Sanomista (K-18)

”Sanomista” on uusi koko illan stand -up show, jossa ei sanoja säästellä. Maailmaa ja ihmiseloa tarkastellaan haukansilmällä.
1.11.2023
19:00
Satama Areena
Ismo Leikola Sanomista

Ismo Leikola - Sanomista K-18

Naurunyörit ratkeavat tulevana syksynä, kun Ismo vyöryy Suomeen uuden settinsä kera! Tuttuun tapaan Ismo pistää yleisön nauramaan, ajattelemaan, oivaltamaan, yllyttämään ja välillä hiukan punastumaankin…

”Sanomista” on uusi koko illan stand -up show, jossa ei sanoja säästellä. Maailmaa ja ihmiseloa tarkastellaan haukansilmällä ja ydinfyysikon analyyttisyydellä – Ismon uuden elämäntilanteen kautta.

Tapahtuma on K-18. Liput ovat myynnissä Lippu.fi -verkkokaupassa, ja ovat ostettavissa myös Edenredillä Lippu.fi:n Edenred-verkkokaupassa!

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.