JENNI VARTIAINEN – KONSERTTISALIKIERTUE 2024

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä.
9.11.2024
19:00
-21:30
L-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
Jenni Vartiainen Satama Areenalla

JENNI VARTIAINEN LÄHTEE ODOTETULLE KONSERTTISALIKIERTUEELLE MARRASKUUSSA

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen lähtee omalle odotetulle konserttisalikiertueelleen ensi syksynä. 12 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa marraskuussa Hyvinkäältä ja päättyy joulukuussa Espooseen. Jenni on yksi 2000-luvun menestyneimmistä supertähdistä, joka teki viime vuonna paluun julkaisemalla uutta musiikkia vuosien tauon jälkeen. Kiertueella tullaan kuulemaan myös tuttujen hittien lisäksi vielä julkaisemattomia kappaleita tulevalta albumilta.

Konserttisalikiertueen julkinen lipunmyynti alkaa pe 22.3. klo 9. Sitä ennen Jenni Vartiaisen Spotify-kuuntelijoilla on eksklusiivinen mahdollisuus ostaa liput konserttisalikiertueen pre-salesta.

Olen aina rakastanut esiintyä konserttisaleissa. Siellä pääsen yleisön kanssa ihan eri tavalla lähelle ja voin luoda musiikillisesti runsaan ja tunnelmaltaan intiimin kokonaisuuden, jonka toteuttaminen ei muualla onnistuisi. En malta odottaa, edellisestä kiertueesta on jo seitsemän vuotta, Jenni Vartiainen hehkuttaa.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu Jenni Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena-konserttinsa jälkeen. Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija KoonEllinooran ja Vesalan kanssa.

Jenni Vartiainen 9.11.2024
Konsertti klo 19:00
Salin ovet 18:30.
Esityksessä on väliaika.
Istuva, numeroitu. Konsertissa on istumapaikat sekä tasalattialla että nousevassa katsomossa.
Liput: Lippu.fi

Pöytävaraukset, lisätiedot ja juomien ennakkomyynti www.satama.fi/ravintola.

Menu 39 eur henkilö. Katettuna ravintolassa klo 16:00-19:00. Menu tilataan väliaikatarjoilut – linkin kautta.

Siianmätimoussea ja paahdettua mallasleipää L
Jääkellarin lohta, fenkolia ja hovimestarinkastiketta L,G
Vihreää salaattia ja appelsiini-vinegretteä Veg,G
Paahdettua maa-artisokkaa, sokerihernettä ja rucolaa Veg,G
Uunipunajuurta, saksanpähkinää, vuohenjuustoa ja balsamicosiirappia L,G
Tilli-pikkelöityä kurkkua ja kukkakaalia Veg,G
Talon leipävalikoima
***
Haudutettua porsaanposkea L, G
Kermaan muhennettua perunaa L,G
Paahdettua parsakaalia ja juureksia Veg,G
***
Mustaherukka-suklaamousseleivos L
Kahvia / teetä

 

 

Warner Music Finland Oy

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.