LOHISOITON ETKOT: LOUNASKONSERTTI SATAMA AREENALLA

LOHISOITON ETKOT: LOUNASKONSERTTI SATAMA AREENALLA 31.5.2024 klo 11:00
31.5.2024
11:00
-12:30
Pääaula, ravintola Buugi

Vapaa pääsy

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Satama Areena Lohisoitto 2024

Ennakkomaistiainen lounaskonsertin muodossa, tulevan kesän Lohisoiton festivaaliohjelmasta.

LOHISOITON ETKOT: LOUNASKONSERTTI SATAMA AREENALLA.

Kymi Sinfoniettan kvartetti: Kati Ylitalo, sello – Auli Kontinen, huilu – Sara Antikainen, huilu – Hanna Hujanen, klarinetti

Pääsemme kokemaan pienen ennakkomaistiaisen Lohisoitosta jo ennen varsinaista festivaaliviikkoa upean Satama Areenan aula- ja ravintolatilassa! Tämä lounashetki nostaa hetkeksi arjen yläpuolelle: virkistävän tauon kruunaa rauhoittavan livemusiikin voima. Myös lounaan sisältö on saanut vaikutteita Lohisoitto-teemasta.

Kotkan seudulla järjestettävä Kymijoen Lohisoitto avaa Kymenlaakson festivaalikesän ja hakee vertaistaan yhtenä monipuolisimmista ja monityylisimmistä kaupunkifestivaaleista Suomessa. Sen ohjelmisto tarjoaa ainutlaatuisia ja unohtumattomia elämyksiä laaja-alaisesti moneen makuun – luvassa on vuosittain upeita musiikkinautintoja tangosta, jazzista, soulista ja klassisesta rockiin – lastenmusiikkia unohtamatta.

Lounaskonsertti on maksuton. Tervetuloa.

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.