Pate Mustajärvi – Pelkkää Patee Meet and Greet

Pate Mustajärvi – Pelkkää Patee – konsertin Meet and Greet
5.10.2024
19:00
-21:00
S-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
Pelkkää Patee-kiertue

Pate Mustajärvi - Pelkkää Patee kiertue saapuu Satama Areenalle.

La 5.10.24.
Konsertin alkamisaika kello 19:00
Konsertin pituus noin 2h sisältäen väliajan.
S-sali, nouseva katsomo, numeroitu
Liput: Lippu.fi

Pate Mustajärvi suuntaa syksyllä laajalle kotimaan kiertueelle. Satama Areenalla konsertti kuullaan la 5.10.24 klo 19:00.

Suomirockin moninkertaisesti palkittu legenda on uuden aikakauden edessä. Ohjattuaan vuonna 1977 perustamansa Popeda-yhtyeen näyttävästi omalta osaltaan päätepysäkille loppuunmyydyllä Tampereen Ratinan stadionilla syyskuussa 2023, Pate Mustajärvi keskittyy nyt täysin palkein soolouraansa. Uusien tuulten saattoi havaita puhaltavan Mustajärven uralla jo viikko Ratinan konsertin jälkeen julkaistun Hei äijä -singlen muodossa. Syyskuussa 2024 starttaa Pelkkää Patee -kiertue, joka valloittaa niin konserttisalit kuin klubit ympäri Suomen.

”Uusia biisejä on purkitettu hiljalleen viime syksystä lähtien, eiköhän sieltä yksi albumillinen saada ulos ennen kiertuetta”, paljastaa jo keväällä 2023 uuden levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa tehnyt Mustajärvi, ja lupaa konserttiyleisölle kattavan läpileikkauksen koko soolotuotantoonsa tuorein sovituksin. ”Settilistojen kasaaminen uuden työporukan kanssa on kyllä hauskaa. Biiseistä saadaan esille ihan uusia puolia. Olen tästä kaikesta itsekin pitkästä aikaa ihan fiiliksissä”, hehkuttaa Mustajärvi.

Pelkkää Patee Meet & Greed sisältää seuraavasti:
-Lippu parhailta istumapaikoilta ja pieni yllätys
-Aikainen sisäänpääsy tapahtumapaikalle, tapaaminen Pate Mustajärven kanssa ennen konserttia
-Paketteja on myynnissä vain rajoitettu määrä
-Tarkemmat saapumisohjeet ja tiedot paketin sisällöstä lähetetään ostajille sähköpostitse ennen keikkapäivää.
-Paketin tuottaa ja oikeudet muutoksiin pidättää Live Nation Finland

Vip-paketeilla ei ole palautusoikeutta eikä niitä voi siirtää toiselle. Tapahtuman peruuntuessa normaalit peruutusehdot pätevät. Vip-paketit ovat nimettyjä ja henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle missään tilanteessa. Pakettiin sisältyvät mahdolliset tavarat jaetaan ostajille tapahtumapaikalla. Pakettiin sisältyvä ranneke tai passi on vain muistoesine, eikä oikeuta sellaisenaan sisäänpääsyyn konserttiin tai backstage-alueelle. Live Nation Finland Oy (”Live Nation”) vastaa konsertista ja sinne hankitusta pääsylipusta kulloinkin voimassa olevien ehtojensa mukaisesti.

 

Live Nation

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.