Pate Mustajärvi -Pelkkää Patee

Syyskuussa 2024 starttaa Pate Mustajärven – Pelkkää Patee -kiertue, joka valloittaa niin konserttisalit kuin klubit ympäri Suomen.
5.10.2024
19:00
-21:00
S-sali
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
Pelkkää Patee-kiertue

Suomirockin moninkertaisesti palkittu legenda on uuden aikakauden edessä. Pate Mustajärvi -Pelkkää Patee - konserttisalikiertue Satama Areenalla.

La 5.10.24.
Konsertin alkamisaika kello 19:00
Konsertin pituus noin 2h sisältäen väliajan.
S-sali, nouseva katsomo, numeroitu
Liput: Lippu.fi

Lipputyyppejä on myynnissä kaksi erilaista:
-peruslippu
-VIP-paketti. VIP-paketin sisältö, oma tapahtuma Satama.fi -sivustolla

Syksyllä 2024 Pate Mustajärvi kiertää Suomea Pelkkää Patee -kiertueellaan yhteensä 20 konsertin verran. Kiertueella Pelkkää Patee tarjoillaan yleisölle niin parituntisissa väliajallisissa konserteissa kuin rokimmilla klubikeikoilla. Soolouransa vuonna 1984 aloittaneelta ja tähän päivään mennessä 12 sooloalbumia julkaisseelta Mustajärveltä on kiertueen alla luvassa myös uutta musiikkia kokonaisen pitkäsoiton verran. Kiertueen liput tulevat myyntiin 16.2. klo 9 tapahtumapaikkojen lipunmyyntikanavissa.

”Uusia biisejä on purkitettu hiljalleen viime syksystä lähtien, eiköhän sieltä yksi albumillinen saada ulos ennen kiertuetta”, paljastaa jo keväällä 2023 uuden levytyssopimuksen Universal Musicin kanssa tehnyt Mustajärvi, ja lupaa konserttiyleisölle kattavan läpileikkauksen koko soolotuotantoonsa tuorein sovituksin.

”Settilistojen kasaaminen uuden työporukan kanssa on kyllä hauskaa. Biiseistä saadaan esille ihan uusia puolia. Olen tästä kaikesta itsekin pitkästä aikaa ihan fiiliksissä”, hehkuttaa Mustajärvi.

Kiertuekokoonpanossa yhdistyvät vankka kokemus ja nuori lahjakkuus, sillä Paten vierelle lavalle nousevat Mikko Kangasjärvi (piano), Santeri Kotamäki (kitara), Milla Heinonen (basso), Aleksi Ylimäki (rummut), Jari Latomaa (taustalaulu ja akustinen kitara) ja Päivi ”Capri” Selo (taustalaulu).

Lipputyyppejä on myynnissä kaksi erilaista:
-peruslippu
-VIP-paketti. VIP-paketin sisältö, oma tapahtuma Satama.fi -sivustolla

Live Nation

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.