Rekry ja työelämä 2023

Suuren suosion saavuttanut rekrytointi- ja koulutustapahtuma. Pääpuhujana valovoimainen Sointu Borg. Tapahtumaan on vapaa pääsy!
3.10.2023
10:00
-17:00
Satama Areena

Vapaa pääsy

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa!

Tule_REKRY2023-messuille_1200x628-KOTKA

Rekry ja työelämä 2023

Suuren suosion saavuttanut rekrytointi- ja koulutustapahtuma järjestetään tänä vuonna uudella Kotkan Satama Areenalla!

Vuonna 2022 Kymenlaakson tapahtuma Kouvolassa keräsi paikalle lähes 1300 työstä, työharjoitteluista ja opiskelupaikoista kiinnostunutta kävijää. Kokoamme yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset, työpaikkaa vaihtavat tai etsivät ammattilaiset sekä uutta uraa, alaa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Tarjolla satoja työpaikkoja. Tapahtumassa paljon ohjelmaa ja tietoiskuja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Pääpuhujana Kotkan Rekry ja työelämä 2023 -tapahtumassa on Sointu Borg.

Sointu Borg

Sointu Borg
Ekonomi ja Diili-voittaja
Speakersforumin Vuoden Tulokas 2022

Sointu Borg on yrittäjä, ekonomi, Diili-voittaja, mediapersoona sekä intohimoinen puhuja. Aiheina korostuvat anteeksipyytelemätön asenne, oman polun rakentaminen, milleniaalien ahdistus, rohkeus sekä periksiantamattoman asenteen löytäminen.

Sointu kuuluu tällä hetkellä Suomen kysytyimpiin ja mielipiteitä herättävimpiin henkilöbrändeihin. Hän omaa runsaasti kokemusta juontamisesta, kameran edessä työskentelystä, puhumisesta sekä esiintymisestä. Ammattimainen ja samanaikaisesti osaava sekä rento ote tekevät Soinnun kanssa työskentelystä helppoa ja jouhevaa.

Soinnun rempseä, syväluotaava sekä ripauksen mustaa huumoria omaava esiintymistyyli vangitsee yleisön kuin yleisön. Pitkä esiintymistausta, heittäytymiskyky sekä tilanteenlukutaito auttavat Sointua sulautumaan kameleontin lailla tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Rekry ja työelämä 2023 logo

Kymen Sanomat, Kouvolan Sanomat ja Jyväskylän Messut Oy

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.