Satama Areena goes XMAS – KUUMAA & Tuure Kilpeläinen (K-18)

Satama Areena goes XMAS -pikkujoulukattaus tarjoaa nyt todella ne parhaat bileet, kun lauteille nousee Tuure Kilpeläinen ja KUUMAA.
1.12.2023
21:00
Satama Areena
Sisäänkäynti: Eteläinen, Läntinen, Pohjoinen
SatamaAreena_XMAS-Tuure_WP-tausta

Satama Areena Goes XMAS - KUUMAA & Tuure Kilpeläinen (K18)

Satama Areena goes XMAS pikkujoulukattaus tarjoaa nyt todella ne parhaat bileet, kun lauteille nousee Tuure Kilpeläinen ja Loputon Moottoritie-kiertueellaan Satama Areenalle kaasuttava KUUMAA.

Tuure Kilpeläinen on viidesti Emma-palkittu laulaja-lauluntekijä, jonka laulut ovat tulleet tutuiksi radiokanavilta, sekä lukuisilta kiertueilta Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani -yhtyeen esittäminä. KUUMAAn keikkoja on kuvailtu niin räjähtävän energisiksi, kuin myös rakkaudentäyteisiksi kokonaisuuksiksi.

Vuoden yhtyeeksi valitun KUUMAAn keväällä julkaistu juuri tuplaplatinaa striimannut ”Hyvikset ja pahikset” albumi on julkaisustaan asti ollut Suomen Virallisen albumilistan ykkösenä. Albumin single ”Ylivoimainen” on tällä hetkellä Suomen virallisella radiolistalla niin ikään ykkönen.

klo 21:00 Tuure Kilpeläinen
tauko, DJ aulassa
noin klo 22:30 KUUMAA
Areenatason ovet 19:00
Ravintola ja baaripisteet palvelevat 18:00.

Liput tarkastetaan sisään tultaessa, jolloin samalla annetaan ranneke. Ranneke oikeuttaa kulkemaan Areenatason ja Pääaulan välillä sekä ulos
tupakointipaikalle. Tänne uloskäynti Pääaulan keskeltä, ravintolan kiinteän myyntipisteen takaa.

Satama Areena logo tumma puu

Satama Areena

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.