Satama Areenan avajaisviikko

Satama Areena juhlistaa avajaisiaan 25.8.-1.9.!
25.8.2023
-1.9.2023
21:00
-00:00
Satama Areena

Satama Areena avaa ovensa monipuolisella kattauksella tähtiesiintyjiä

Kotkan Kantasatamassa sijaitseva tapahtumien ja kohtaamisten keskus Satama Areena juhlistaa avajaisiaan 25.8.-1.9.2023. Avajaisviikolla järjestetään kolme konserttia. Avajaisviikon konserteissa esiintyvät BEHM, Anssi Kela, Club For Five, UMO Helsinki Jazz Orchestra, Gasellit ja F.

Perjantaina 25.8.2023 Satama Areenalla esiintyvät BEHM ja Anssi Kela. BEHMin kaltaisia menestystarinoita on yksi miljoonassa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan ilmiömäiseen suosioon noussut laulaja-lauluntekijä BEHM on yksi musiikkikentän kiehtovimmista tekijöistä 2020-luvulla. Iltaa jatkaa rockgenren hurmuri Anssi Kela, jonka upeassa livekunnossa oleva bändinsä ei jätä ketään kylmäksi.

Tästä pääset BEHM & Anssi Kela -avajaiskonsertin omalle tapahtumasivulle.

Lauantaina 26.8.2023 Satama Areenan avajaisviikon aikuiseen makuun räätälöity Sataman Tango -konsertti tuo lavalle kansainvälisesti arvostetut Club For Five’n ja UMO Helsinki Jazz Orchestran. Virtuoosimainen lauluyhtye Club For Five on yksi kansainvälisesti arvostetuista a cappella -yhtyeistä. UMO Helsinki Jazz Orchestra on jazzin ja rytmimusiikin saralla ammattimaisesti toimiva orkesteri, jonka ohjelmisto ulottuu aina jazzista souliin ja klassiseen musiikkiin, yhdistäen yllätyksellisesti uutta ja vanhaa.

Sataman Tango-konsertissa kuullaan rakastettuja klassikkokappaleita elämyksellisellä twistillä sovitettuna ja satama- ja jazz-kaupunkina tunnetun Kotkan historiaa kunnioittaen.

Tästä pääset Sataman Tangon omalle tapahtumasivulle.

Perjantaina 1.9.2023 avajaisviikon kattauksen kruunaa Satama Areena x Meteli -keikka, jonne ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin underground-räpin fiilistelijätkin. Illan avaa Emma-palkittu rap n’ b -artisti F, ja pääesiintyjänä melodisen ja modernin rytmimusiikin veturi Gasellit.

Tästä pääset Satama Areena x Meteli -keikan omille sivuille.

Avajaisviikon konserttien liput ovat nyt myynnissä Lippu.fi:n kanavissa!

Satama Areena

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Osta liput tapahtumaan

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.