Satama RÄYH! 3.2.2024

Satama RÄYH! Hevisaurukset Satama Areenalla la 3.2.2024
3.2.2024
16:00
-17:00
L-sali
RÄYH! Satama Areena

Satama RÄYH! -Hevisaurus-konsertti on osa Kotkan kaupungin Lasten Kulttuuriviikkoa. Lauantaina 3.2.2024

Lasten kulttuuriviikot käynnistetään Kotkassa, Satama RÄYH!  -Hevisaurukset 3.2.2024.

Luvassa on koko perhettä viihdyttävä show, joka ei jätä juroimpiakaan tallaajia kylmäksi. Tunnin mittaisen keikan aikana yleisönsä jurakautisen hevimusiikin pariin johdattaa tutut ystävämme: Komppi Momppi, Riffi Raffi, Milli Pilli, Muffi Puffi, sekä tietysti itse Herra Hevisaurus.

Kymenlaakson ja Loviisan lasten ja nuorten kulttuuriverkosto Koppa järjestää Lasten kulttuuriviikot nyt jo 42. kertaa. Kulttuuriviikkojen aikana, 4.-25.2.2024, erilaista ohjelmaa on tarjolla monipuolisesti seitsemän verkostoon kuuluvan kunnan alueella. Ohjelmaa järjestetään suoraan varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alakoulujen yksiköissä sekä avoimesti kaikille lapsiperheille. Mukana on Koppa-verkoston järjestämää maksutonta ohjelmaa sekä muita sisältöjä. Koppa-kuntia ovat Hamina, Kotka, Kouvola, Loviisa, Pyhtää, Virolahti ja Miehikkälä. Lasten kulttuuriviikkojen muu ohjelma julkaistaan tammikuussa 2024 osoitteessa lastenkulttuuriviikot.fi.

Varaa paikkasi ajoissa ja valmistaudu vuoden räyhäisimpään keikkaan!

Hevisaurus
3.2.2024
Ovet klo 15:00
Showtime: klo 16:00
Ikäraja: S=sallittu
Areenataso, seisova keikka.
Liput: lippu.fi

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.