Show Must Go On -musikaali 23.3.2024

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli, Satama Areenalla la 23.3.24
23.3.2024
18:00
-20:30
S-sali
Show Must Go On Satama_Areena

Show Must Go On -musikaali Satama Areenalla la 23.3.24. Pääosan esittäjä on Mikael Saari.

Show Must Go On on Queen-yhtyeen musiikkiin perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Mikael Saari, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Tähdet Tähdet -laulukilpailussa. Suuri yleisö muistaa Mikaelin myös UMK-kilpailun finaalista, jossa hän on ollut mukana jo peräti kaksi kertaa. Lisäksi Mikael on tullut katsojille tutuksi  Suomen isoimpien teatterien lavoilla esiintyen ja useita musikaalirooleja tehden.

Queen-yhtyeen  rinnalla kulkee myös tarina suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauskasta retkestä maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten
paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Showssa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On,
Under Pressure, ja monta muuta.

Ovet: 17:00
Sali S, nouseva katsomo. Numeroitu
klo 18:00
Liput: lippu.fi
Esitys sallittu alle 18-vuotiaille

Narikkaliput voit ostaa lipunoston yhteydessä Lippu.fi-palvelusta. Narikkalippu löytyy tapahtumalipun valinnan yhteydessä samalta sivustolta hieman alempaa, lipputurvan jälkeen.

 

Nauti herkullinen Sapas Tapas pöytä ennen esitystä!

Buffet katettuna klo 16.00-18.00 välisenä aikana.
Varaa ja maksa verkosta etukäteen 29,00€/henkilö (paikan päällä ostettuna ja maksettuna 32,00€/henkilö)
Varaukset samasta linkistä väliaikatarjoiluiden kanssa.

Suomen Musiikkiteatteri

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.