VERANTA-KLUBI: ARCHIE CRUZ plays The Greatest Rock Songs

VERANTA-KLUBI: ARCHIE CRUZ plays The Greatest Rock Songs
3.7.2024
18:00
Satama Areena
Satama Areena Veranta-klubi

VERANTA-KLUBI: ARCHIE CRUZ plays The Greatest Rock Songs

Satama Areenan kesäterassilla VERANTA-KLUBI.

Ulkoterassin ja aulan käsittävä, tunnelmallisesti somistettu ja – mikä parasta – säästä riippumaton verantamme aukeaa koko kesäksi ja ohjelmalliset keskiviikot ovat nyt julkaistu. Intiimeillä klubeilla näet akustisia sooloesiintymisiä, pukeudu valkoisiin, kun tanssit upeissa white party-henkisissä bileissä tai laula mukana. Musaa, kesää, kuplilla ja hyvällä ohjelmalla, meillä saat järjestettyä upean illan isommallekin seurueelle. Ravintola Buugi tarjoilee viileitä virvokkeita, maukkaita kahvilatuotteita sekä kesäisiä ruoka-annoksia avokeittiöstä.

3.7.2024 ARCHIE CRUZ plays The Greatest Rock Songs

Tunnetko Archien Santa Cruzin riveistä Santa Cruz (santacruzbandofficial.com) vai viimeisimmältä Farmi-kaudelta? Kohta tunnet hänen valloittavan akustishenkisen puolensa, kun Archie istahtaa kitaransa kanssa Verannan kuistille ja tapailee ensimmäiset sointunsa. Ilta muodostuu MTV Unplugged-hengessä yhteiseksi leirinuotioksi, jossa kuulemme ne makeimmat rock-biisit eri vuosikymmeniltä.

Ohjelmamaksu 5 € / henkilö. Ohjelmamaksu maksetaan paikan päällä Verannalla, iltoihin ei ole myynnissä ennakkolippuja. Voit kuitenkin tehdä pöytävarauksen ravintolaamme ja varmistaa paikkasi eturivissä.

Osta liput tapahtumaan

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.