VERANTA-KLUBI: Improesitys by IMPROHOLISTIT

VERANTA-KLUBI. Improesitys by IMPROHOLISTIT
19.6.2024
18:00
Satama Areena
Satama Areena Veranta-klubi

VERANTA-KLUBI: Improholistit -improvisaatioryhmä on Joensuussa vuonna 2018 perustettu retkue, joka koostuu joukosta improaddikteja kulttuurin moniottelijoita.

Satama Areenan kesäterassilla VERANTA-KLUBI.

Ulkoterassin ja aulan käsittävä, tunnelmallisesti somistettu ja – mikä parasta – säästä riippumaton verantamme aukeaa koko kesäksi ja ohjelmalliset keskiviikot ovat nyt julkaistu. Intiimeillä klubeilla näet akustisia sooloesiintymisiä, pukeudu valkoisiin, kun tanssit upeissa white party-henkisissä bileissä tai laula mukana. Musaa, kesää, kuplilla ja hyvällä ohjelmalla, meillä saat järjestettyä upean illan isommallekin seurueelle. Ravintola Buugi tarjoilee viileitä virvokkeita, maukkaita kahvilatuotteita sekä kesäisiä ruoka-annoksia avokeittiöstä.

19.6. Improesitys by IMPROHOLISTIT  -improvisaatioryhmä on Joensuussa vuonna 2018 perustettu retkue, joka koostuu joukosta improaddikteja kulttuurin moniottelijoita. Ryhmä loihtii yleisön ehdotusten perusteella hykerryttäviä kohtauksia, mukaansatempaavia lauluja, sekä pitkiä improvisoituja näytelmiä. Koe kuinka tarinat ja hahmot heräävät eloon täysin tyhjästä!

Ohjelmamaksu 5 € / henkilö. Ohjelmamaksu maksetaan paikan päällä Verannalla, iltoihin ei ole myynnissä ennakkolippuja. Voit kuitenkin tehdä pöytävarauksen ravintolaamme ja varmistaa paikkasi eturivissä.

Osta liput tapahtumaan

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.