VERANTA-KLUBI: WHITE PARTY-teemabileet by DJ MARCO

VERANTA-KLUBI: WHITE PARTY-teemabileet by DJ MARCO
31.7.2024
18:00
Satama Areena
Satama Areena Veranta-Klubi DJ Marco

VERANTA-KLUBI: WHITE PARTY-teemabileet by DJ MARCO. Pukeudu valkoisiin ja nauti kesästä kauneimmillaan, niin teemme mekin!

Satama Areenan kesäterassilla VERANTA-KLUBI.

Ulkoterassin ja aulan käsittävä, tunnelmallisesti somistettu ja – mikä parasta – säästä riippumaton verantamme aukeaa koko kesäksi ja ohjelmalliset keskiviikot ovat nyt julkaistu. Intiimeillä klubeilla näet akustisia sooloesiintymisiä, pukeudu valkoisiin, kun tanssit upeissa white party-henkisissä bileissä tai laula mukana. Musaa, kesää, kuplilla ja hyvällä ohjelmalla, meillä saat järjestettyä upean illan isommallekin seurueelle. Ravintola Buugi tarjoilee viileitä virvokkeita, maukkaita kahvilatuotteita sekä kesäisiä ruoka-annoksia avokeittiöstä.

31.7.2024 WHITE PARTY-teemabileet by DJ MARCO

Pukeudu valkoisiin ja nauti kesästä kauneimmillaan, niin teemme mekin! Pellavapaidat ja silkkimekot liehumaan ja kuplajuomaa sekä takuuvarmasti hyvää musaa. Laula ja tanssi mukana, kun Verannalla laskee aurinko ja kesähelteet hemmottelee. Marko Kiuru on jo pitkään tunnettu nimellä DJ Marco. Hän aloitti ammattilaisuran jo vuonna 1982 kiertäen DJ-keikoilla ympäri suomen. Kotkassa DJ Marco valloitti 80-luvun puolivälissä Sokos Hotel Seurahuoneen silloisessa Bar Venuksessa. DJ Marco on valittu vuonna 2011 Suomen DJ Hall Of Fameen tunnustuksena pitkäaikaisesta ja monipuolisesta työstä suomalaisen discokulttuurin hyväksi.

Ohjelmamaksu 5 € / henkilö. Ohjelmamaksu maksetaan paikan päällä Verannalla, iltoihin ei ole myynnissä ennakkolippuja. Voit kuitenkin tehdä pöytävarauksen ravintolaamme ja varmistaa paikkasi eturivissä.

Osta liput tapahtumaan

Lisätietoja tapahtumasta saat suoraan järjestäjältä.

Etsitkö jotain muuta? Tsekkaa myös nämä!

Satama Areenan kartat

Satama Areena sijaitsee merellisessä Kotkassa. Meille saavut helposti niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä. Helsingistä matka moottoritietä pitkin vie noin 1,5 tuntia – perille pääset myös junalla, linja-autolla tai veneellä.

Heräsikö kysymyksiä?

Kysy rohkeasti, autamme mielellämme! Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.