Satama Areena, tilat

Monipuoliset tapahtuma- ja kokoustilat

Satama Areena – mahdollisuuksien areena

Satama Areenalla voi järjestää melkein mitä tahansa pienistä yksityistilaisuuksista yli 3 000 henkilön suurtapahtumiin. Tilat koostuvat ensimmäisen kerroksen salista (L) ja aulasta, toisen kerroksen muunneltavasta salista (XS) ja viidestä kiinteäseinäisestä kokoustilasta. L-sali voidaan jakaa ääntä eristävällä väliseinällä saleiksi M ja S. XS-sali puolestaan voidaan jakaa kuudeksi erilliseksi tilaksi. Tilojen muunneltavuus ja yhdisteltävyys tekevät tapahtuman järjestämisestä Satama Areenalla joustavaa ja tehokasta. Laadukkaat ravintola-, tekniikka- ja muut palvelut täydentävät onnistuneen tapahtumaelämyksen. Satama Areenalta löytyy myös runsaasti takatiloja: useita erikokoisia pukuhuoneita, esiintyjälämpiö ja tuotantotoimisto, ja nämä kaikki ovat esiintyjien käytössä.

Satama Areenan kokouspaketit

Kokouksen järjestäminen Satama Areenalla on mutkatonta – meillä kokouspakettiin kuuluvat persoonallisesti kalustettu tila, moderni tekniikka ja virkistävät tarjoilut. 

Muunneltavat tilat

Video Test

Tilat koostuvat ensimmäisen kerroksen jaettavasta salista (L) ja aulasta, toisen kerroksen muunneltavasta salista (XS) ja viidestä kiinteäseinäisestä kokoustilasta.

Yleisöä kädet ilmassa

Tapahtuma­tilat

Satama Areenan saleja voidaan jakaa ja yhdistellä tapahtumien erilaisten tarpeiden mukaan joustavasti ja helposti erikokoisiksi tiloiksi.

2 340 m²
3 200 henkilöä
Kokoustila tuoliriveillä

Kokoustilat

Satama Areenalla on viisi kiinteäseinäistä kokoustilaa, joiden lisäksi XS-sali muuntuu ääntä eristävien väliseinien avulla jopa kuudeksi erikokoiseksi kokoustilaksi.

490 m²
15–450 henkilöä
Satama Areenan aula länteen päin katsottuna

Aulat

Satama Areenalta löytyy kaksi aulaa, jotka muuntuvat tarvittaessa tapahtumatiloiksi. Arkkitehtuuriltaan kauniin pääaulan korkea ja kaareva katto sekä suuret ikkunat luovat vaikuttavan ympäristön erilaisille tilaisuuksille. Valoisaan toisen kerroksen aulatilaan voi järjestää esimerkiksi kahvitarjoilun kokouksen yhteyteen. Toisen kerroksen aulasta on kulku XS-saliin ja kiinteäseinäisiin kokoustiloihin.

Satama Areenan kaareva katto taivasta vasten Kuvaaja: Krista Ylinen

Ulkotilat

Satama Areenan ja Merikeskus Vellamon väliin rakentuu suurikokoinen tapahtuma-aukio. Aukio tulee olemaan osa Kotkan kaupunkipuistoa ja sinne rakennetaan tapahtumien järjestämiseen vaadittava infrastruktuuri.

Pyydä tarjous

Tapahtuman järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä täytä tarjouspyyntölomake tai ole yhteydessä myyntipalveluumme! Kaikki yhteystietomme löydät yhteystiedot-sivulta.

Video Test