Satama Areenan XS-tila tuoliriveillä

Kokoustilat

Satama Areena tarjoaa oivallisia tiloja ja herkullisia kokoustarjoiluja moni­puolisten kokouspäivien järjestämiseen.

Satama Areenalta löytyy monipuolisia tiloja myös kokousten järjestämiseen. Viisi kiinteäseinäistä kokoustilaa tarjoavat mukavat puitteet pienemmille ryhmille. Toisen kerroksen XS-sali on kokonaisuudessaan 380 m² kokoinen tila, jota voidaan muunnella viiden ääntä eristävän seinän avulla jopa kuudeksi eri kokoustilaksi. Kaikkiin kokoustiloihimme on saatavilla nykyaikainen kokoustekniikka sekä herkullisia kokoustarjoiluja monipuolisten kokousten järjestämiseen.

Satama Areenan kokouspaketit

Kokouksen järjestäminen Satama Areenalla on mutkatonta – meillä kokouspakettiin kuuluvat persoonallisesti kalustettu tila, moderni tekniikka ja virkistävät tarjoilut. 

10 henkilöä
17 m²

Kokoustila 1 – Tilaan mahtuu 10 henkilöä suuren, kiinteän diplomaattipöydän ympärille. Huone soveltuu erinomaisesti klassisten kokousten pitämiseen.

Tekniset tiedot

Kuvituskuva

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lattian kantavuus 18kN/m2

Oviaukon leveys 2.2m

Kiinteä visuaalitekniikka

3. kerros

Video Test

XS-sali kokoustilana

XS-sali on muunneltavissa jopa kuudeksi eri kokoustilaksi äänieristettyjen väliseinien avulla. Tilamuunnoksia on lukemattomia riippuen väliseinien määrästä ja sijoittelusta.

Esimerkiksi, jos kaikki viisi väliseinää ovat käytössä, jakautuu XS-sali kolmeen 48–49 m² kokoiseen tilaan, kahteen 72 m² kokoiseen tilaan sekä yhteen 109 m² kokoiseen tilaan.

XS-salin maksimikapasiteetti riippuu väliseinien sijoittelusta ja kokousten pöytämuodosta. Näistä kuudesta eri tilasta on omat uloskäyntinsä toisen kerroksen aulaan, jossa voi järjestää kokouksen tauolle esimerkiksi kahvitarjoilun.

Pyydä tarjous

Tapahtuman järjestämiseen liittyvissä kysymyksissä täytä tarjouspyyntölomake tai ole yhteydessä myyntipalveluumme! Kaikki yhteystietomme löydät yhteystiedot-sivulta.

Video Test